Neem contact op 06 420 85 203 of info@h5mc.nl

Online lessen & Gastlessen

Online lessen

Wij hebben online lesmateriaal beschikbaar gemaakt voor docenten en scholieren. Het gaat om lesopdrachten die zowel in de klas als thuis kunnen worden uitgevoerd met en zonder begeleiding, afhankelijk van het leerniveau. Voor het gemak is ook een lesbrief gemaakt voor docenten, die per mail kan worden aangevraagd. Bekijk onze online lesmateriaal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze online lessen dan kunt u bellen naar 06-42085203 of mailen naar info@h5mc.nl.

Gastles in de klas

Sinds 2004 verzorgen wij gast- en debatlessen in het onderwijs. Onze lessen vormen een aanvulling op het huidige onderwijsprogramma en zijn geschikt voor elk onderwijsniveau. Scholieren worden getraind om de opgedane theoretische kennis vorm te geven in de praktijk en te verbinden met zaken die op dit moment de maatschappij bezighouden.

In de les worden gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog behandeld in combinatie met thema’s als vrijheid, veiligheid, gelijkheid, democratie en mensenrechten.

Onze lessen zijn geheel verzorgd en kunnen worden aangepast aan specifieke wensen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze gastlessen dan kunt u bellen naar 06-42085203 of mailen naar info@h5mc.nl.